• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Klik hier om de dinerkaart te downloaden of kijk hieronder

Dinerkaart wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

Voorgerechten

 
Gegratineerd brood                                        
Met pesto, aioli, zeezout en olijfolie
4.50
Pompoensoep                        
Met geraspte oude kaas
5.75
Kreeftensoep                                                      
Met mosselen en schelvis
8.50
Romige bospaddenstoelensoep                                                         
Met bosui en croutons
5.75
Hertencarpaccio                                                             
Met bietendressing, eikenbladsla en balsamico uitjes 
12.50
Gelakt buikspek                                                              
Met rode uien compote, sesam-sambal kletskop en salade
9.75
Gemarineerde zalm tartaar                                             
Met wasabi mayonaise, rode ui en kappertjes
10.50
Salade geitenkaas                                         
Met bessen compote en noten
9.75
Shared dining voorgerechten vanaf 2 personen                                    
Proeverij van diverse voorgerechten
12.00 p.p.
   
Voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter  

Hoofdgerechten
Vlees

 
Tournedos                                         
Met een saus van rode wijn en zilveruitjes
26.50
Schelvis                                                   
Met kreeften jus, spaghetti van groenten en grote garnalen
22.50
Speenvarken                                                                 
Met een saus van piccalilly en geroosterde groenten 
18.50
Beerze burger                                                      
Met spek, kaas, burgersaus en frites
14.50
Eend                                                          
Gekonfijt eendenboutje met zuurkoolstamppot en spek
21.50
Konijn                                               
Konijnenbout met uiensaus, rode kool en aardappel puree
19.50
Duo van hert                                             
Biefstuk en hachee met spruiten en aardappelpuree
24.50
Shared dining hoofdgerechten vanaf 2 personen
Proeverij van diverse vleesgerechten
22.50 p.p.
   

VEGETARISCH

 
Pasta        
Met geroosterde pompoen, rode ui, noten, rucola en gebrande geitenkaas
17.50
Tempura van groenten                   
Diverse groenten gepaneerd met Japans broodkruim, couscous en een oosterse saus
16.50
   
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en bijpassend groentegarnituur  
   

DESSERTS

 
Chocolade fudge met butterscotch saus en kaneelijs        7.50
Wafel met vanilleroomijs en warme kersen           7.50
Appelcrumble met vanille ijs en chocolade   7.50
Dame blanche 6.75
Kaasplank van de Ruurhoeve met druiven en kletzenbrood          10.50
   

3-gangen keuzemenu     

 
Voorgerecht:      
Pompoensoep of Rundercarpaccio  
Hoofdgerecht:  

Beerze runderstoofpotje met aardappelpuree en rode kool

of

Sliptongetjes met ravigotesaus en salade

 
Nagerecht:                              
Appelcrumble of Koffie after diner met likeur naar keuze                       24.50