• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Klik hier om de dinerkaart te downloaden of kijk hieronder

Dinerkaart wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

Voorgerechten

 
Gegratineerd brood                                        
Met pesto, aioli, zeezout en olijfolie
4.50
Mosterdsoep                      
Met gebakken spekjes en bieslook
5.75
Tomatensoep                                                      
Met basilicumroom en Parmezaanse kaas
5.75
Thaise kippensoep                                                         
Licht pittig
6.25
Rundercarpaccio                                                             
Met truffelmayonaise, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en rucola
10.50
Rilette van gerookte forel                                                             
Met limoen, fijne kruiden en crème fraîche
10.50
Steak tartaar                                         
Met gebakken kwartelei en piccalilly crème
12.50
Salade geitenkaas                                         
Met honing en uiencompote
9.75
Shared dining voorgerechten vanaf 2 personen                                    
Proeverij van diverse voorgerechten
12.50 p.p.
   
Voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter  

Hoofdgerechten
Vlees

 
Zeetong                                       
350gr. gebakken in roomboter
24.50
Dorade                                                   
Met spinazie en saffraansaus
22.50
Varkenshaas                                                                
Omwikkeld met spek en een saus van grove mosterd
18.50
Beerze burger                                                      
Met spek, kaas, burgersaus en frites
14.50
Tournedos                                                          
Met pepersaus
27.50
Eendenborst                                               
Met een saus van sinaasappel, salie en abrikozen
21.50
Bavette                                            
Met een rozemarijn-knoflooksaus
23.50
Shared dining hoofdgerechten vanaf 2 personen
Proeverij van diverse vleesgerechten
24.50 p.p.
   

VEGETARISCH

 
Pasta        
Spaghetti met zongedroogde tomaat, champignons, rucola en pesto
17.50
Quiche                   
Met mozzarella en tomaat
17.50
   
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en bijpassend groentegarnituur  
   

DESSERTS

 
Panna cotta met ananas, kokos en mango coulis        7.50
Choco, choco, choco; mousse, ijs en bavarois       7.50
Tiramisu van stroopwafel  7.50
Dame blanche 2.0 7.50
Kaasplank van de Ruurhoeve met druiven en kletzenbrood          10.50
   

3-gangen keuzemenu     

 
Voorgerecht:      
Mostersoep of Rundercarpaccio  
Hoofdgerecht:  

Schnitzel Forestiere met champignons, kaas en ui

of

Heek met remouladesaus 

 
Nagerecht:                              
Chocolade bavarois of Koffie after diner met likeur naar keuze                       25.50