• darkblurbg

Visie

Per 1 mei 2016 is er van leiding gewisseld bij Herberg De Gouden Leeuw. Herberg De Gouden Leeuw is thans al een begrip in Vessem en omgeving. Het huidige team wil door hun kennis en netwerk hier nog meer bekendheid aan gaan geven. De strategie is om het huidige concept te optimaliseren met een huiselijke inrichting met een toegankelijke menu kaart. Voor ons zijn lokaal, seizoensgebonden, natuurlijk en kwaliteitsvol belangrijke begrippen bij deze missie. Wij willen lekker en betaalbaar koken en mensen verwennen door een gezellige sfeer te creëren waar mensen graag samenkomen. Ook voor het samenkomen zullen er gerechten op de kaart komen voor als je tussen de middag wel wat wil eten maar geen hele maaltijd wenst. Tegenwoordig wel aangeduid als tapas, streetfood of fingerfood.

Lokaal

Uitgangspunt is om producten zoveel mogelijk van lokale leveranciers te betrekken indien mogelijk.

Seizoensgebonden

Het aanbod zal voor een groot deel bestaan uit producten die passen bij het seizoen. Op deze wijze komen de smaken het best tot zijn recht.

Natuurlijk

In het concept is het vanzelfsprekend dat de lokale, seizoensgebonden producten verantwoord geproduceerd zijn. Ook hierdoor zal de smaakbeleving van de gerechten toenemen.

Kwaliteitsvol

Aan de kwaliteit van de producten zullen geen concessies worden gedaan. De lokale leveranciers zullen dan ook zorgvuldig op kwaliteit worden geselecteerd.