Bedrijfsfeest Eindhoven

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-DO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. VR-ZO KUNT U LUNCHEN TUSSEN 11.30 EN 13.15 UUR OF TUSSEN 13.30 EN 15.30 UUR. DINEREN KAN TUSSEN 16.30 EN 19.15 UUR OF TUSSEN 19.45 EN SLUIT.

LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 4 personen per tafel.

Kom voor uw bedrijfsfeest naar Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in de regio Eindhoven om de mijlpaal van uw bedrijf te vieren. Gaat uw zaak uitbreiden, is er een werknemer 25 jaar in dienst of wilt u als bedrijf dichter bij elkaar komen? Houd een personeelsfeest in de omgeving van Eindhoven en kom op een ontspannen manier dichter bij elkaar.

Leer elkaar nóg beter kennen tijdens een bedrijfsfeest in de regio Eindhoven

Meestal gaan de gesprekken op het werk over klanten, producten of belangrijke beslissingen. Kom op een losse manier nader tot elkaar en houd een bedrijfsfeest in de buurt van Eindhoven. Vier de gebeurtenis op de manier die u dat wilt terwijl u de sfeer van de voormalige brouwerij in Vessem ontdekt. Kom tot wel 300 personen genieten van een middag of avond uit en leer collega’s tijdens het personeelsfeest in de buurt van Eindhoven op een andere manier kennen.

 

U bepaalt hoe het feest eruitziet

Wanneer u een personeelsfeest bij ons in de buurt van Eindhoven wilt organiseren, bepaalt u helemaal zelf op welke manier het feest eruit kom te zien. Kies uw hapjes en drankjes, bepaal zelf de muziek en geniet met lekker weer zelfs van de ruime tuin. Leer meer van een collega te weten dat zijn of haar naam en zorg voor een betere verhouding op de werkvloer.

Reserveer vandaag nog en neem contact met ons op

Leg vandaag nog de datum voor het personeelsfeest in de omgeving van Eindhoven vast en geniet in historische sferen in een moderne tijd. Dans, lach en geniet van de uitstekende sfeer en leer elkaar op een andere manier kennen. Uw bedrijfsfeest in de buurt van Eindhoven boekt door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0497-591252.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Nieuwsgierig geworden?