Feest

 

 MA-ZO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. Reserveren kan Enkel telefonisch VIA 0497 591252

‘Trouwen bij De Gouden Leeuw’ daar staan we om bekend, maar we kunnen nog veel meer,  er zijn zoveel leuke momenten, wij zeggen: Vier ze!

Verjaardagen, babyshowers, doopfeesten, communies, familiefeesten & diners.

Herberg De Gouden Leeuw is een unieke lokatie voor uw feest, borrel of diner. Feesten is mogelijk in de gewelfde authentieke bierkelder geschikt van 60 tot 200 personen. Of in de Bottalerij Zaal geschikt van 60 tot 300 personen. Beide zalen zijn geschikt voor een DJ of muziek gezelschap. De Bottalerij Zaal beschikt tevens over een theater podium. Beide gelegenheden zijn tevens verbonden met onze schitterende binnentuin zodat u bij goed weer uw feest , receptie of borrel buiten kunt beginnen. Voor kleiner gezelschappen tot 70 personen kunt u ook nog gebruik maken van de Brouwerij welke ook in verbinding staat met onze binnentuin.

Exclusief en in alle rust zijn wij ook een zeer geschikte locatie voor koffietafels en condoleance recepties. In alle rust met geliefden, familie en vrienden samen zijn. Dat is wat u op deze momenten wilt. Wij bieden u daar graag de locatie voor, met een invulling helemaal naar uw wens.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid