Feestlocatie Eindhoven

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-zO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 2 personen per tafel of een samenwonend gezin met meerdere personen.

 

Reserveer via 0497 591252 of het formulier hieronder.

Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem is de ideale feestlocatie in de buurt van Eindhoven waar u ieder leuk moment uit uw leven uitbundig viert. Is er iemand jarig? Staat er een bruiloft op de planning of wilt u het behalen van een diploma vieren? Het is altijd tijd voor een feestje. Kom daarom naar onze feestzaal in de buurt van Eindhoven en beleef een dag die u lang bijblijft.

Ontdek de feestlocatie in de regio Eindhoven waar iedereen over zal napraten

Het leven is een feestje, en wij hangen de slingers voor joú op. Geef een borrel, feest of diner en vier op onze feestlocatie in de buurt van Eindhoven wat u belangrijk vindt. Maak herinneringen en feest, dans en zing in onze authentieke bierkelder of De Bottelarij Zaal tot in de late uurtjes. Nodig tot wel 300 feestvierders uit en geniet van de unieke sfeer van de voormalige brouwerij. In onze feestzaal in de buurt van Eindhoven weet u zeker dat u het maximale uit uw feest haalt.

 

Feestvieren zoals u dat wilt

Komt u naar onze feestzaal in de omgeving van Eindhoven? Dan bepaalt u zelf hoe de dag eruit komt te zien. Vier met lekker weer uw feest buiten en laat een dj de boel op stelten zetten. Serveer het eten en drinken dat bij de situatie past en maak er iets onvergetelijks van. Vier het leven met de leukste mensen om u heen en kies voor onze idyllische feestlocatie in de omgeving van Eindhoven.

Leg de datum vast en laat de voorpret beginnen!

Verstuur de uitnodigingen, schaf nieuwe kleding aan en stel de muziek samen: het feest kan beginnen! Leg daarom vandaag nog de datum van het feest vast. Vul het contactformulier in of bel ons via 0497-591252. Kom naar een feestlocatie met historie en vier uw feest in een prachtige feestzaal in de omgeving van Eindhoven.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid