High wine

 MA-ZO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. Reserveren kan Enkel telefonisch VIA 0497 591252

Ontdek de wereld van wijn en kies voor een smaakvolle ontdekkingstocht tijdens high wijn. Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem leert u de verschillende te ontdekken tussen eenvoudige en complexe wijnen. Kom erachter wat wijn u te bieden heeft en proef smaken op een compleet andere manier dan voorheen.

 

High wijn: een smaakvolle ontdekkingstocht voor de echte fijnproever

Bent u een liefhebber van wijn? Dan is het tijd om de volgende stap te zetten. Word een echte fijnproever en meld u aan voor een high wijn. Sip tijdens het arrangement aan vijf heerlijke wijnen die simpel van smaak beginnen, maar complex eindigen. Leer de drank waarderen en begrijpen terwijl u uw lekkere trek stilt met de bijbehorende hapjes. Kom met vrienden, familie of andere fijnproevers langs en spijker uw kennis tijdens high wijn flink bij.

 

Reserveer een tafel en maak kennis met een heerlijke smaakbeleving

Kom nog meer te weten over wijn en krijg tekst en uitleg bij ieder glas dat wij u aanbieden. Kom te weten wat het verschil tussen droge, soepele en kruidige wijn is, zodat u een beter idee krijgt van de wijn die u drinkt. Reserveer daarom vandaag nog door het contactformulier in te vullen of bel 0497-591252.

Contact

Grand Café – Restaurant
De Gouden Leeuw

Jan Smuldersstraat 24
5512 AZ  Vessem

einfo@dglvessem.nl
t. 0497-591252

Geopend:  dinsdag t/m zaterdag vanaf 11:00  zondag vanaf 10:00 uur