High beer

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

Kom tijdens een high beer in de buurt van Eindhoven alles te weten over de meest uiteenlopende bieren en proef de beleving van ontspanning. Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem stelt speciaal voor u een assortiment samen, waardoor u kennis maakt met een smaakpallet dat bier in de breedste zin te bieden heeft. Krijg de smaak te pakken en word een bierkenner in spé dankzij high beer in de omgeving van Eindhoven.

High beer in de regio Eindhoven: dat smaak naar meer!

Bent u een bierliefhebber en krijgt u geen genoeg van het mengsel van water, gerst, hop en gist? Spijker uw smaakbeleving dan bij en proef bij ons de meeste bijzondere bieren tijdens een high beer. Kom met vrienden, familie of andere fijnproevers langs en ontdek de pure smaak van bier. Onze kenners leggen u graag uit wat u drinkt, zodat u nog meer plezier beleeft aan de smaakontdekking.

 

Bijpassende gerechten bij de proeverij

Een groot voordeel van de high beer bij ons grand café in de buurt van Eindhoven? Bij de bijzondere speciaalbieren serveren wij bijpassende gerechten die perfect passen bij de bieren die wij serveren. Ervaar speciaalbier van een compleet andere kant en leer de smaken beter begrijpen. Proef de heerlijke hapjes die erbij horen en ontdek middag vol genot.

Reserveer vandaag nog en wees zeker van een gezellige middag

Bent u hongerig en dorstig? Een echte bierliefhebber en wilt u uw smaakpapillen testen? Dan doet u er zeker goed aan om bij ons in de buurt van Eindhoven langs te komen voor een high beer. Ontdek de wereld van speciaalbier en kom achter de leuke feiten van dit heerlijke brouwsel. Reserveer daarom vandaag nog een middag bij ons en wees zeker van een high beer bij ons. Heeft u vragen over de bieren of zijn er andere zaken waar u benieuwd naar bent? Neem dan contact met ons op en bel 0497-591252.

High Bier arrangement

Tijdens ons arrangement geniet u van 5 speciaalbieren (25/30cl) met bijpassende hapjes. De bieren worden geserveerd van een lage intensiteit en alcoholpercentage naar zwaardere smaken en meer alcohol. Tijdens de high beer kunt u rekenen op een leuke uitleg en ontvangt u een verhaal over het bier. De bieren wisselen regelmatig. De hapjes bestaan uit:

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Nieuwsgierig geworden?