Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-zO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 2 personen per tafel of een samenwonend gezin met meerdere personen.

 

Reserveer via 0497 591252 of het formulier hieronder.

Ontdek de wereld van wijn en kies voor een smaakvolle ontdekkingstocht tijdens high wijn. Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem leert u de verschillende te ontdekken tussen eenvoudige en complexe wijnen. Kom erachter wat wijn u te bieden heeft en proef smaken op een compleet andere manier dan voorheen.

High wijn: een smaakvolle ontdekkingstocht voor de echte fijnproever

Bent u een liefhebber van wijn? Dan is het tijd om de volgende stap te zetten. Word een echte fijnproever en meld u aan voor een high wijn. Sip tijdens het arrangement aan vijf heerlijke wijnen die simpel van smaak beginnen, maar complex eindigen. Leer de drank waarderen en begrijpen terwijl u uw lekkere trek stilt met de bijbehorende hapjes. Kom met vrienden, familie of andere fijnproevers langs en spijker uw kennis tijdens high wijn flink bij.

 

Reserveer een tafel en maak kennis met een heerlijke smaakbeleving

Kom nog meer te weten over wijn en krijg tekst en uitleg bij ieder glas dat wij u aanbieden. Kom te weten wat het verschil tussen droge, soepele en kruidige wijn is, zodat u een beter idee krijgt van de wijn die u drinkt. Reserveer daarom vandaag nog door het contactformulier in te vullen of bel 0497-591252.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid