Kerstborrel Eindhoven

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

Sluit het jaar in stijl af en houd uw kerstborrel bij Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in de omgeving van Eindhoven. Neem met vrienden, familie of collega’s het jaar nog een keer door en blik alvast vooruit naar het moois dat komen gaat. Kom naar onze voormalige brouwerij in Vessem en hef het glas op de hoogtepunten van afgelopen jaar.

Kijk met een tevreden gevoel terug tijdens de kersborrel in de buurt van Eindhoven

Vier de kerstdagen bij ons grand café en restaurant en kom nader tot elkaar tijdens de kerstborrel in de omgeving van Eindhoven. Kom langs met een selectief gezelschap of wens al uw collega’s fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Doordat er plaats is tot wel 300 personen, kunt u bij ons altijd terecht om het jaar op een stijlvolle manier af te sluiten. Laat de hapjes en drankjes rondgaan die u in gedachten heeft en kies de kersthits die u wilt horen tijdens de kerstborrel in de regio Eindhoven.

Leg vandaag nog de gezellig dag vast

Wees er zeker van dat u de kerstborrel kunt houden die u in gedachten heeft en reserveer vandaag nog uw gezellig middag of avond in de buurt van Eindhoven. Leer uw collega’s, vrienden of familie op een andere manier kennen en blik in vogelvlucht terug op hetgeen dat voorbij is en kijk vooruit naar dat wat komen gaat. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-591252.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Nieuwsgierig geworden?