Dinerkaart

Soepen


Alle soepen €6,50

Vissoep

Rijkelijk gevuld met diverse vissoorten

Tom kha kai

Met kokosmelk, kip, taugé en lente-ui

Soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Voorgerechten


Al onze voorgerechten kosten €10,50

Rundercarpaccio

Met rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise

Huisgerookte zalm

Met wakame en limoenmayonaise

Ceasar salade

Romeinse sla, kip, ansjovis, ei en ceasar dressing

Rode mul

Met zwarte rijst, venkel en citroen-dille vinaigrette

Huisgerookte eendenborst

Met knolselderij en teriyaki siroop

Salade caprese

Mozzarella, tomaat, basilicum en aceto balsamico

Voorgerechten worden geserveerd met Beerzebrood, aioli, zeezout en olijfolie

VOORGERECHT SPECIAL

Sashimi van tonijn en zalm met wasabi, wakame,
gember en soja

€10,50

Nieuwsgierig geworden?

Hoofdgerechten


Al onze hoofdgerechten kosten €17,95

Eendenborst

Met een puree van knolselderij en sinaasappeljus

Diamanthaas

Met tomatenrisotto en Beerze jus

Truffelburger (200 gram)

100% grain fed beef met bacon, cheddar, rucola, paddenstoelen en truffelmayonaise

Pasta gamba

Met citroen, rode peper en knoflookolie

Varkenshaas

Met rozeval aardappel, zeezout, rozemarijn en romige champignonsaus

Pork steak

Met truffel-knoflook jus

Zalmfilet

Met pasta en antiboise

Groente curry

Gewokte groenten, rijst, kikkererwten, kurkuma en kokosmelk

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en een bijpassend groentegarnituur

HOOFDGERECHT SPECIAL

Gegrilde tonijnsteak met gegrilde groene asperges,
tomatenrisotto en antiboise

€24,00

HOOFDGERECHT SPECIAL

Rib roast (800 gram) van de big green egg met Beerze jus
en rozemarijnsaus (per 2 personen, prijs p.p.)

€27,50

Nagerechten


Onze nagerechten kosten €7,50

Chocolate heaven

Mousse, ijs en ganache

Forest fruit

Rood fruit, sorbetijs, hangop en compote

Boozy banana milkshake

Banaan, vanille, whisky

Mango cheesecake

Aangeklede koffie

Kaasplankje + €2,50

Klik hier om de dinerkaart te downloaden