Dinerkaart

Soepen


Alle soepen €6,50

Kerriesoep 

Met garnalen

Aspergesoep

Met ham en ei

Soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter

Voorgerechten


Al onze voorgerechten kosten €10,50

Rundercarpaccio

Met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitten

Huisgerookte runderhaas

met paksoi en teriyakisaus

Vitello tonnato

Met tartaar van tonijn, zeewier en wasabi

Rode mul

Met couscous en vadouvan mayonaise

Gevogelte terrine

Met aardappeltartaar en portsiroop

Springroll

Met tomaten en chili jam

Voorgerechten worden geserveerd met Beerzebrood, aioli, zeezout en olijfolie

VOORGERECHT SPECIAL

Huisgerookte zalm met asperges, soja crème en mosterd-dille

€10,50

Nieuwsgierig geworden?

Hoofdgerechten


Al onze hoofdgerechten kosten €17,95

Eendenborst

Met een rucola puree en een gevogelte jus met salie

Zweedse filet

Met gedroogde ham en een knoflook-tijm jus

Diamanthaas

Met truffelrisotto en een jus van beerze brave

Porc steak (350 gram)

Gegrild op de big green egg, licht gepekeld met een saus van rozemarijn 

Truffelburger (200 gram)

100% grain fed beef met truffelmayonaise, bacon, cheddar, rucola en paddenstoelen.

Dorade filet

Met pasta en een beurre blanc saus

Sliptongetjes

Met ravigotte saus

Vega pasta

Met rucola, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, gegrilde courgette en rode pesto

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en een bijpassend groentegarnituur

Nagerechten


Onze nagerechten kosten €7,50

Crème brulée

Met een bolletje vanille ijs

Haagse hopjes crème

Met mascarpone, koffie en cacao

Citroentaart

Met een basilicumgel

Parfait van mango

Met een mangomouse

Aangeklede koffie

Kaasplankje + €2,50

Klik hier om de dinerkaart te downloaden