Trouwfeest locatie

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-zO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 2 personen per tafel of een samenwonend gezin met meerdere personen.

 

Reserveer via 0497 591252 of het formulier hieronder.

Houd uw trouwfeest op een idyllische locatie en kies voor een unieke bruiloft in de buurt van Eindhoven. Geef elkaar het ja-woord in Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem en trouw in een sfeervolle voormalige brouwerij. Is het lekker weer? Vier de trouwdag dan lekker in de brouwerijtuin. Vul de dag in zoals u dat wilt en vier uw trouwfeest op een locatie dat u altijd bijblijft.

Vier uw trouwfeest op een sprookjesachtige locatie

Combineer gemak met een sfeervolle locatie en houd uw trouwfeest op onze historische locatie. Doordat u alle activiteiten op één locatie kunt houden, hoeft u zich op de grote dag niet meer te verplaatsen. Geef het ja-woord, geniet van het diner, vier het feest op onze locatie en hef het glas op een mooie toekomst. En de romantische huwelijksnacht? Ook een overnachting boekt u gewoon bij ons. Wel zo gemakkelijk.

Reserveer vandaag nog uw trouwfeest en wees zeker van uw datum

Heeft u een specifieke of bijzondere datum in gedachten wanneer u wilt trouwen? Boek dan vandaag nog uw trouwfeest bij ons en wees er zeker van dat u een locatie kiest die u altijd zal blijven herinneren. Kies de hapjes en drankjes die u wilt en maak het feest compleet. Vul daarom ons contactformulier in of bel ons via 0497-591252. Laat het aftellen maar beginnen!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid