Trouwlocatie Veldhoven

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-zO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 2 personen per tafel of een samenwonend gezin met meerdere personen.

 

Reserveer via 0497 591252 of het formulier hieronder.

Bent u van plan om elkaar het ja-woord te geven en zoekt u daarom naar een trouwlocatie in de omgeving Veldhoven of ergens anders in de prachtige Kempen? Dat is een goed keuze! Dit prachtige gebied in Brabant staat garant voor de mooiste dag van uw leven. Kom daarvoor naar Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem en trouw met elkaar in een historische en voormalige brouwerij met alles erop en eraan.

De mooiste trouwlocatie in de omgeving van Veldhoven in de Kempen

Een trouwdag moet u bijblijven. Het is een prachtige gebeurtenis die tot in de puntjes geregeld moet zijn en waar het bruidspaar maximaal in het middelpunt staat. Bij ons heeft u de regie van uw grote dag en ondersteunen en regelen wij daar waar u dat wilt. Beloof elkaar eeuwige trouw in onze unieke brouwerijtuin of vier de trouwerij in een van onze zalen. Kies voor een unieke trouwlocatie in de Kempen en kom naar onze historische brouwerij in de buurt van Veldhoven.

 

Alles op één locatie

Zorg dat uw grote dag perfect geregeld is en laat ons uw gehele dag verzorgen. Van het aansnijden van de taart tot aan de toast en van het diner tot de huwelijksnacht. Bepaal welke hapjes en drankjes wij serveren, welke muziek wij voor u moeten draaien en op welke manier u ondersteund wenst te worden. Geef uw feest op één locatie en maak het zowel voor u als voor uw gasten extra eenvoudig.

Er zeker van zijn dat uw trouwdatum beschikbaar is? Neem dan snel contact op!

Heeft u een bepaalde trouwdatum die u in gedachten heeft? Wees er dan zeker van dat die dag ook écht van u wordt en leg de prachtige datum vandaag nog vast. Nodig zoveel mensen uit als u wilt en ga voor een huwelijksdiner in uw eigen stijl. Vraag een offerte aan door te bellen naar 0497-591252 of vul het contactformulier in. Kies voor onze trouwlocatie in de omgeving van Veldhoven en ervaar de Kempen op zijn mooist.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid