Trouwlocatie

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere officiele trouw locatie.

 MA-ZO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. Reserveren kan Enkel telefonisch VIA 0497 591252

De Gouden Leeuw is een uiterst geschikte locatie voor een romantische huwelijksdag. In het dorpje Vessem (NB), gelegen tussen Eindhoven en Tilburg, vindt u in de oude Brouwerij met aangrenzende Brouwerijtuin een prachtige locatie om te trouwen.

Alles op één locatie

Foto’s maken – trouwen – toasten – borrelen – dineren – feesten – slapen
De Gouden Leeuw in Vessem is een uitzonderlijke plek waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen lenen zich bij uitstek voor de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een knalfeest als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook buiten getrouwd worden. Onze prachtige Brouwerijtuin staat dan geheel tot uw beschikking.

Huwelijksdiner

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten in het restaurant, de Brouwerij met ons eigen Beerze bier of bij mooi weer in onze Brouwerijtuin. Deze besloten ruimtes zijn zeer geschikt om in alle rust het huwelijksdiner te laten plaatsvinden. Van een BBQ, dinerbuffet, 3-gangen tot 6-gangen diner of een op maat gemaakt menu, alles is mogelijk. Geniet van de heerlijke gerechten welke onze chef-kok met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten met zorg voor u bereidt.

Overnachten en bruidsontbijt

Sluit uw feest af met een heerlijke overnachting in de Suite in het aangrenzende Hotel.

Breng uw gehele bruiloft door bij De Gouden Leeuw in Vessem, zonder tijdsdruk, heen en weer gerij en parkeerzorgen. Kortom, een zorgeloze dag. Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, uw wensen zijn uniek!
Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid