Trouwlocaties Brabant

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-DO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. VR-ZO KUNT U LUNCHEN TUSSEN 11.30 EN 13.15 UUR OF TUSSEN 13.30 EN 15.30 UUR. DINEREN KAN TUSSEN 16.30 EN 19.15 UUR OF TUSSEN 19.45 EN SLUIT.

LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 4 personen per tafel.

De mooiste dag van uw leven combineren met de prachtigste trouwlocaties van Brabant? Kom dan naar Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem. In een sprookjesachtige tuin van een oude brouwerij kunt u de hele huwelijksdag zorgeloos vieren. Van het maken van trouwfoto’s tot aan het trouwen zelf en van dineren tot aan slapen. Van alle trouwlocaties die Brabant te bieden heeft, is die van Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw zeker de mooiste.

Aan het zoeken naar trouwlocaties in Brabant? Vind alles op één locatie

Als u op zoek gaat naar trouwlocaties in Brabant, is de kans groot dat het even duurt voordat u de perfecte locatie heeft gevonden. Gefeliciteerd! Dat punt heeft u dus bereikt. Wanneer u bij ons het ja-woord aan elkaar geeft, bepaalt u zelf welke activiteiten u met de trouwerij wilt combineren. Houd uw diner, feest en zelfs de romantische huwelijksnacht op één locatie. Of de festiviteiten nu binnen of buiten zijn, maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een fantastische dag.

Leg vandaag de grote dag vast

Wilt u er zeker van zijn dat u bij ons het ja-woord geeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op en zorg dat de uitnodigingen verstuurd kunnen woorden. Als u naar ons komt, houdt u uw grote dag misschien wel op een van de mooiste trouwlocaties in Brabant. Pak deze kans met beide handen aan en kies voor een dag om nooit te vergeten. Vul daarom ons contactformulier in of bel 0497-591252. Ook wanneer u vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie, kunt u ons via deze weg bereiken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Nieuwsgierig geworden?