Vergaderlocatie Eindhoven

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-zO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 2 personen per tafel of een samenwonend gezin met meerdere personen.

 

Reserveer via 0497 591252 of het formulier hieronder.

Vergaderen in stijl kan met de vergaderlocatie van Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in de buurt van Eindhoven. Bespreek belangrijke punten in volledige privacy met de beschikking van de faciliteiten die u nodig heeft. Vergader met vijf tot wel 150 mensen in onze prachtig vergaderlocatie in de omgeving van Eindhoven en geniet van de charme van de voormalige brouwerij in Vessem.

Vergaderen in stijl doet u in onze vergaderlocatie in de buurt van Eindhoven

Geniet van een maximale privacy terwijl u belangrijke zaken bespreekt en kom samen tot een oplossing of deal. Dankzij de historische elementen die de vergaderlocatie vlakbij Eindhoven te bieden, voelt u zich tijden het vergaderen eerder op uw gemak door de warme sfeer. Tijdens de pauzes staat het horecagedeelte tot uw beschikking en voorzien wij u van de lunch of borrel die u wenst.

Van alle technische faciliteiten voorzien

Naast de sfeer, de grote ruimtes en de perfecte horecavoorzieningen, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft om een presentatie te ondersteunen. Heeft u audiovisuele materialen nodig? Dan zorgen wij ervoor dat u precies de hulpmiddelen krijgt die uw presentatie duidelijk en overzichtelijk maakt. Ideaal wanneer u workshops organiseert, de jaarcijfers wilt bespreken of een productpresentatie geeft. Voel uzelf op uw gemak in onze pittoreske vergaderlocatie en kom uniek vergaderen in de omgeving van Eindhoven.

Boek vandaag nog uw vergadering en wees zeker van plaats

Bent u van plan om binnenkort bij ons te vergaderen of andere werkgerelateerde zaken bij ons te organiseren? Vul dan het contactformulier in of bel 0497-591252. Wees er zeker van dat de vergadering op de datum die u in gedachten heeft doorgaat en neem vandaag nog contact met ons op. Nog vragen? Ook dan kan je op de eerdergenoemde manier contact met ons opnemen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid