Vergaderruimte huren Eindhoven

Seizoensgebonden

Lokale producten

Unieke binnentuin

 MA-zO KUNT U RESERVEREN VOOR ELK GEWENST TIJDSTIP VOOR LUNCH EN DINER. LET OP: ALLE TAFELS WORDEN BINNEN GERESERVEERD VOOR U.

Reserveren op het terras of in de binnentuin is niet mogelijk.

Indien het weer het toelaat wordt bij aankomst gekeken of buiten dineren mogelijk is.

Max. 2 personen per tafel of een samenwonend gezin met meerdere personen.

 

Reserveer via 0497 591252 of het formulier hieronder.

Wilt u een vergaderruimte huren in de regio van Eindhoven? Dan zult u zeker dichter tot elkaar komen. Overleg de jaarcijfers, veranderingen of belangrijke agendapunten van uw bedrijf in alle rust. Kies voor Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem en vergader op een stijlvolle manier in een voormalig brouwerij.

Sfeervol overleggen: kom een vergaderruimte huren in de buurt van Eindhoven

Met hoeveel mensen u ook een vergaderruimte in de regio Eindhoven bij ons wilt huren, wij hebben voor iedere groep en gelegenheid de juiste ruimte en faciliteiten. Kom met vijf of 150 personen langs en vergader in cultureel erfgoed. Laat ons de audiovisuele materialen regelen en zorg dat de presentaties op een professionele manier tot stand komen. Laat de hoeveelheid informatie even bezinken tijdens de lunch of het diner dat wij verzorgen en ontsnap in onze historische ruimte.

Huur vandaag nog uw ruimte

Kom vergaderen in onze historischer locatie in de omgeving van Eindhoven door een vergaderruimte te huren. Combineer een maximale privacy met een ontspannen borrel aan het einde en zorg voor een perfect resultaat. Vraag vandaag nog een offerte aan en ga voor resultaat. Heeft u nog vragen, bent u op zoek naar meer informatie of wilt u een vergadering vastleggen? Bel ons dan via 0497-591252 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid